Inkooporganisatie

Wij zijn giomat NL

Wij zijn overtuigd dat het beschermen van de natuurlijke aanwezige hulpbronnen ons paspoort is voor een duurzame toekomst. Zo zijn wij geboren en getogen met het besef dat wij mensen deel uit maken van het "systeem van de aarde" en dat we onszelf beschermen door dat te beschermen. Je beschermt jezelf en de aarde al door een klein gebaar , elke minimale keuze in het dagelijks leven. Elk gecreëerd product heeft een sociaal en ecologische gewicht : De arbeiders , natuurlijke hulpbronnen, energie en de vervuiling. Wij bij Giomat hebben altijd het doel gehad om dit gewicht te minimaliseren, waardoor we protagonisten zijn van de gezondheid van het milieu om ons heen en die van onze consumenten.

Over de inkooporganisatie

Hoe mooi is het als je kappers producten kan inkopen, maar geen grote voorraden in huis hebt. En hoe je kun leren hoe je met natuurlijke producten kunt leren omgaan.

Hoe werkt het ?

Iedere maand een nieuwsbrief in huis met leuke acties, marketing materialen, merchandise, nieuwe kleur recepten en nog veel meer! Als je lid word van de club krijg je standaard iedere maand je inleg in producten terug, zo kun je product verschillende producten ui proberen.

Kopen met korting

Dat doe je via de inkoop organisatie als jij ook lid wordt van de Giomat familie?. levert jouw dat omzet op en je krijgt vele voordelen en een goede begeleiding in jouw bedrijf. Abonnementskosten voor ondernemers kapperszaak of barbiershop zijn € 25,00 p. Maand

Wat krijg je daarvoor?

Altijd je inleg in producten terug standaard 10% korting op iedere bestelling. Gratis verzending vanaf een bedrag € 100,00 Wil je meer weten kun je bellen met Tel:0578621675 vragen naar Giomat

Winkelwagen