Over ons

Wij zijn Giomat

Wij zijn ervan overtuigd dat het beschermen van de aanwezige natuurlijke hulpbronnen het paspoort kan vormen voor een duurzame toekomst. We zijn geboren en getogen met het besef dat wij mensen deel uitmaken van het "systeem van de aarde" en dat we onszelf beschermen door het te beschermen. Deze bescherming wordt bereikt door elk klein gebaar, elke minimale keuze in het dagelijks leven. Elk gecreëerd product heeft een sociaal en ecologisch gewicht: het vereist het gebruik van arbeiders, natuurlijke hulpbronnen, energie en veroorzaakt vervuiling. Wij bij Giomat hebben altijd het doel gehad om dit gewicht te minimaliseren, waardoor we protagonisten zijn van de gezondheid van het milieu om ons heen en die van onze consumenten

ECOLOGICAL CONSCIOUSNESS

NO TEST ON ANIMALS

STOP TO CHEMICAL SUBSTANCES AND PARABENS

WE USE NATURAL ACTIVE INGREDIENTS

WE USE 100% RECYCLED PACKAGING

VEGAN LIFESTYLE

Giomat Nederland

Giomat Italie

Back to Nature, As nature wishes .

Giomat: Ecologisch essence

"Ecologisch bewust zijn" betekent niet onze blik beperken tot het heden, maar onze ogen openen voor de toekomst; de organisatorische mechanismen van ecosystemen begrijpen en ondersteunen om de levenscyclus te ondersteunen.
Een essentiële uitdaging is het hoofd moeten bieden, is, om de duurzaamheid van de fysieke, sociale en culturele omgevingen waarin we aan onze behoeften kunnen voldoen zonder die van toekomstige generaties in gevaar te brengen.
"Ecologisch bewust zijn "betekent niet onze blik beperken tot het heden, maar onze ogen openen voor de toekomst; de organisatorische mechanismen van ecosystemen begrijpen en ondersteunen om de levenscyclus te ondersteunen.
Een essentiële uitdaging met de Quade die we het hoofd moeten bieden, is de duurzaamheid van de fysieke, sociale en culturele omgevingen waarin we aan onze behoeften kunnen voldoen zonder die van toekomstige generaties in gevaar te brengen.
De liefde voor de natuur en voor dieren heeft ons tot een substantiële keuze geleid: het creëren van cosmetische formules zonder het gebruik van ingrediënten van dierlijke oorsprong en het creëren van "cruelty free" producten.
Het besef van hoe schadelijk chemicaliën kunnen zijn voor mens en milieu, dwingt ons om de chemicaliën in de formules van onze producten elke dag meer te verminderen.
Bovendien leidt het beschermen van de gezondheid van onze consumenten ertoe dat SLS, SLES en parabenen uit de verschillende product formuleringen worden verwijderd.
Onze uitdaging is het aanbieden van duurzame verpakkingen voor zowel verpakking als verpakking. De containers van onze cosmetica zijn gemaakt van PET, een veelzijdig en duurzaam materiaal, maar vooral zeer recyclebaar.
Verpakkingen, met name op cosmetisch gebied, hebben niet alleen een grote relevantie met betrekking tot de esthetische factor, maar ook functioneel: het is in feite de taak om het product te beschermen.
De oriëntatie op alternatieve materialen voor plastic blijkt niet altijd ecologisch succesvol. Veel cosmeticabedrijven hebben de neiging om glas te kiezen, maar dit is niet altijd een garantie voor duurzaamheid: omdat het een kwetsbaar element is, heeft het extra beschermende ondersteuningen nodig die meer afval zouden veroorzaken.
De verpakking die wordt gebruikt voor het verzenden van de producten is gemaakt van FSC-gecertificeerd papier dat afkomstig is uit ecologisch duurzame bossen.
Onze cosmetica kunnen uitzonderlijke prestaties garanderen ondanks de afwezigheid, in de formuleringen, van dierlijke ingrediënten of stoffen die afkomstig zijn van dierlijke productie.

ECOLOGISCH BEWUSTZIJN

ecologisch bewust zijn betekent niet onze blik beperken tot het heden, maar onze ogen openen voor de toekomst.

STOP MET CHEMISCHE STOFFEN EN PARABENEN

Het besef van hoe schadelijk chemicaliën kunnen zijn voor mens en milieu, dwingt ons om de chemicaliën in de formules van onze producten elke dag meer te verminderen. Bovendien leidt het beschermen van de gezondheid van onze consumenten ertoe dat SLS, SLES en parabenen uit de verschillende productformules worden verwijderd.

WIJ GEBRUIKEN NATUURLIJKE ACTIEVE INGREDIËNTEN

We hebben ons altijd ingezet om de formules van onze cosmetica zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. We hebben ervoor gekozen om een ​​hoog percentage natuurlijke actieve ingrediënten te gebruiken, omdat deze je haar van belangrijke voeding voorzien. Je haar verzorgen is niet alleen een esthetisch gegeven, maar vooral een kwestie van gezondheid.

VEGAN LEVENSSTIJL

Onze cosmetica kunnen uitzonderlijke prestaties garanderen ondanks de afwezigheid, in de formuleringen, van dierlijke ingrediënten of stoffen die afkomstig zijn van dierlijke productie.

Winkelwagen